Een servicegerichte groothandel in medische producten.

Kik Medic is een organisatie die de beste producten voor zorgprofessionals wil leveren tegen de hoogst mogelijke service. Met persoonlijke communicatie staan wij dicht bij onze klanten en wij staan bekend om onze service doordat wij altijd streven naar beter. De medewerkers van Kik Medic hebben jarenlange ervaring in de zorgbranche.

Over Kik Medic

Kik Medic is gestart met het doel om zorgprofessionals betere ondersteuning te bieden bij de aankoop en het gebruik van farmaceutische producten. Wij leveren producten aan de medische industrie zoals borstkolven, bilirubine meters, babyweegschalen, Dopplers en verzorgingscrèmes.

Onze producten worden al jaren gebruikt door kraamverzorgers en verloskundigen. Daarnaast leveren wij medische apparatuur voor ziekenhuizen. Over alle producten is in de webshop meer informatie te vinden.

Missie en visie

De missie van Kik Medic is farmaceutische producten voor zorgprofessionals leveren tegen de hoogst mogelijke service. Onze service zorgt ervoor dat wij onze klanten ontzorgen en zij daarom voor Kik Medic kiezen. Het is onze cultuur om altijd te streven naar beter, daarom nemen wij de mening van onze klanten altijd serieus.

De visie van Kik Medic is dat wij de meest servicegerichte leverancier van producten in de farmaceutische industrie zijn en dit altijd doorontwikkelen. Wij geloven erin dat dit alleen kan door persoonlijk contact met onze klanten en uitsluitend bewezen producten in ons assortiment op te nemen.

Schrijf een review


Wil je met ons delen hoe je onze producten en service hebt ervaren? Wij horen je mening graag.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.